Fødevarer

Hygiejnisk transmitter niveaumåling - Magnetrol

Magnetrols program af niveautransmittere omfatter en række forskellige funktionsprincipper.

De mekanisk virkende fjederophængte displacer transmittere er et igennem mange år særdeles velrenommeret princip. Med fremkomsten af nye måleprincipper omfatter niveautransmitterne i dag herudover en række elektroniske løsninger, så som antenneført radar (GWR med mange forskellige antennetyper) og magnetostrictive begge elektroniske med mediekontakt. Derudover den luftbårne ultralydstransmitter samt den konventionelle radar.

En yderligere styrke for Magnetrol er de kombinerede enheder hvor man sammenbygger en af de elektroniske transmittere i et fælles kammer med en rent mekanisk virkende niveauindikator.

Alle de nævnte elektroniske transmittere leveres som to-leder loop forsynede enheder med analog såvel som HART output og med protokol til PACTware således at enhederne kan overvåges og indstilles direkte fra PC hvor man desuden kan logge data og direkte aflæse ekkoer, kurver med mere.

I forbindelse med niveautransmitterne og deres vigtige funktioner har Magnetrol naturligvis FMEDA rapporter og SIL gradering på alle disse og ATEX certificering Ex ia eller d er en naturlig del af leveringen, ligesom alt udstyr naturligvis opfylde PED m.m.

Nordic Engineering ApS
Lykkegårdsvej 3
4000 Roskilde
+45 4594 8000